Last ned vår app
Last ned vår APP
Last ned vår APP
 

COOLSCULPTING

CoolSculpting er en “cool løsning” for deg som ønsker å redusere fettet raskt og effektivt.
coolsculpting

coolsculpting

Vanskelig fett som ikke ser ut til å slippe taket? Uansett hvor mye tid og krefter du legger i å spise sunt og trene, gir det nærmest ingen synlige resultater. Det virker umulig å få fjernet bilringen eller kjærlighets-håndtakene. Du ser deg nødt til å leve med det, eller vurdere et kirurgisk inngrep.

Det er her vi kan hjelpe, og derfor tilbyr nå Medisinsk hudklinikk CoolSculpting®.

CoolSculpting er utviklet av Harvard forskere, en unik, patentert, klinisk bevist prosedyre, som innebærer nedkjøling av fettceller uten å skade huden. Ingen kniver. Ingen avsugsslanger. Ingen nåler. Ingen lasere. Og ikke minst, etter behandlingen, gå rett tilbake til din normale hverdag.

Etter behandling med CoolSculpting, i gjennomsnitt, vil du se en 20% reduksjon av fett i det behandlede området etter ett besøk. Du kan tape enda mer med flere behandlinger, dersom du og din terapeut finner det nødvendig. Hva betyr det? Kort sagt, klærne dine passer bedre, du ser bedre ut, men ikke minst, du føler deg vel. Fettcellene er naturlig fjernet fra kroppen din over de neste månedene, slik at du føler deg mer som deg selv igjen. Det er helt non- invasiv (uten kirurgiske inngrep), FDA-klarert, og det er normalt ikke behov for noe fravær – med mindre du teller det å lese en bok eller sjekke e-post under timen din som fravær. Nå er det opp til deg å opprettholde din vekt med normalt kosthold og mosjon. Si hei til deg selv igjen.

Behandlingen utføres av sertifisert og offentlig godkjent helsepersonell, med ansvarlig lege.

Velkommen til gratis konsultasjon

Hva koster CoolSculpting?

Coolsculpting er en trygg og effektiv metode for å bli kvitt uøsket fett – uten kirugi og med varig effekt.
CoolsculptingFra 6000,-Bestill time
Konsultasjon med kosmetisk sykepleierGratisBestill time