Last ned vår app
Last ned vår APP
Last ned vår APP
 

RESTYLANE

Veien til sunnere hud

Hva er restylane

Restylane® produseres av legemiddelselskapet Galderma (et av verdens største dermatologiske selskap)
Restylane er en serie skjønnhetsprodukter som brukes for å glatte ut rynker, forme leppene og framheve konturer. Det finnes også en variant som forbedrer hudens spenst og tone. Restylane består av hyaluronsyre (HA), et stoff som finnes naturlig i kroppen. Restylane er verdens mest benyttede og dokumenterte HA filler, og regnes i dag som ”The Gold Standard” innenfor denne behandlingskategorien.

At det er trygt å bruke understøttes av omfattende og solid klinisk dokumentasjon.

Restylane har vært på markedet i mer enn 17 år, og er brukt i over 20 millioner behandlinger verden over.

 

Sissel Busch Restylane ID 2017- Trained Restylane Master
Sissel Busch Restylane ID 2017- Trained Restylane Master
Alle Restylane produktene leveres både med og uten innebygget bedøvelse

Restylane Skinboosters

Restylane Skinboosters er en prisbelønnet og anerkjent skjønnhetsbehandling som gir huden glød ved å glatte ut huden skånsomt og naturlig fra innsiden. Ved å fylle på med hyaluronsyre under huden, øker Restylane Skinboosters fuktbalansen og gir huden bedre spenst og struktur. Det er vitenskapelig bevist at Restylane Skinboosters forbedrer hudkvaliteten, og produktet kan blant annet brukes til å forynge utseendet på ansikt, hals, utringning og hender.

Hvordan foregår behandlingen?
Restylane Skinboosters (Vital/vital light) består som oftes av 1-4 behandlinger, med i gjennomsnitt 2 til 8 ukers mellomrom. Behandlinger med Restylane Vital / vital light går ut på at mikrodoser av hyaloronsyre injiseres, ved hjelp av små nålestikk under huden. Pasienten bedøves i forkant med bedøvelsekrem, noe som gjør at behandlingen er lite smertefull. Etter behandlingen er huden rød med små hevelser på størrelse med myggstikk. Blåmerker kan også oppstå, men de kan dekkes med makeup 6 timer etter behandlingen. Pasienten kan kjenne små ujevnheter i huden i opptil en uke etter behandlingen, men dette er svært lite synlig og jevner seg ut

Lyst til å prøve Restylane?

Tillit og trygghet er alfa og omega.

I Norge finnes det autorisasjon på alle godkjente behandlere som jobber med Restylane.
Behandler skal ved konsultasjon og behandling alltid bære gyldig ID-kort. Da er du trygg på at behandleren har relevant medisinsk bakgrunn, og at du vil få tilbud om behandling med original Restylane. Autorisasjonen innebærer også at behandleren har omfattende opplæring og support av Galderma (leverandøren til Restylane), og er oppdatert på de nyeste behandlingsteknikkene.

Les mer på: www.restylanenorge.no eller www.restylane.no

Restylane finnes KUN på utvalgte klinikker. Ikke la deg lure av useriøse aktører!

Sjekkliste før en restylane behandling

  1. SPØR ALLTID ETTER GYLDIG ID-KORT!
  2. SE ALLTID ETTER CERTIFIED RESTYLANE CLINIC LOGO PÅ KLINIKKENS HJEMMESIDE.
  3. Klinikken skal finnes under «Finn klinikk» på www.restylanenorge.no
CERTIFIED RESTYLANE CLINIC MEDISINSK HUDKLINIKK HAMAR
CERTIFIED RESTYLANE CLINIC MEDISINSK HUDKLINIKK HAMAR

Hvorfor trenger jeg Restylane?

Huden forandres etter hvert som vi blir eldre. Et av de viktigste stoffene i huden er hyaluronsyre, som binder vann og dermed bidrar til å fukte huden innenfra og skape fylde og struktur. Når vi blir eldre svekkes kvaliteten på hyaluronsyren, og kollagen og elastinfibrer brytes ned. Alt dette gjør huden tørrere, spensten forsvinner og aldringstegn som linjer og rynker begynner å dukke opp. Restylane, som ligner kroppens egen hyaluronsyre, kan injiseres og dermed tilføre ny, frisk hyaluronsyre, slik at aldringstegn du ikke ønsker å beholde dempes eller glattes ut. Kliniske studier viser også at Restylane hjelper kroppen til selv å øke produksjonen av kollagen, og kan således virke forebyggende på aldringsprosessen.

Hva kan Restylane gjøre for meg?

Restylane finnes i flere varianter som på forskjellige måter framhever eller forbedrer utseendet ditt. Enten du ønsker å forynge huden, glatte ut rynker, gjenopprette volum i ansiktet, markere konturer eller definere leppene, så finnes det et produkt fra Restylane for deg. Autorisert behandler vil velge det produktet som passer deg og din hudtype best.

Glatte ut linjer

Linjer og rynker kan gi ansiktet karakter og personlighet, men ikke alle rynker er like flatterende. Restylane glatter ut linjene på en rask, enkel og trygg måte, og resultatet er naturlig, slik at du fortsatt beholder ditt eget utseende.

Skape fyldigere lepper

Leppene er ansiktets midtpunkt, og får ofte mye oppmerksomhet. Restylane tilbyr to helt nyutviklede og spesialdesignede produkter for lepper. Restylane Lip Volume er spesielt utviklet for å skape fyldigere lepper, mens Restylane Lip Refresh gir fuktighet, mer definerte leppekonturer og en mer markert amorbue på en naturlig måte. Begge produktene gjør leppene uimotståelig myke, og med lang varighet (opptil 6 mnd).

Medisinsk Hudklinikk Restylane fyldigere lepper
Medisinsk Hudklinikk Restylane fyldigere lepper

Ansiktskonturering og volum

Med årene mister ansiktstrekkene sin rundhet. Restylane gjenoppretter raskt og enkelt volum i de mest utsatte områdene. Restylane kan også gi deg en mer definert hake eller mer markerte kinnben.

Restylane Kremprogram

Restylane tilbyr også en egen profesjonell hudpleieserie. Restylane skincare er kun tilgjengelig hos autoriserte Restylane behandlere.

Les mer om hva Restylane kan gjøre for deg på www.restylanenorge.no

Må jeg ta bedøvelse når jeg tar Restylane?

Ettersom alle opplever smerte forskjellig, leveres Restylane både med og uten innebygd bedøvelse, noe som kan føles betryggende. En bedøvelseskrem eller en såkalt nerveblokade (som hos tannlegen), kan også være et bra alternativ for å gjøre behandlingen så behagelig som mulig.

Hvor lenge er effekten av Restylane synlig?

Resultatet av kun én behandling er synlig umiddelbart, og kan vare i inntil et år. Med oppfølgingsbehandling i løpet av ni måneder etter din første behandling, kan den synlige effekten av

Restylane vare i inntil 18 måneder. Etter en leppebehandling kan det være behov for oppfølgingsbehandling etter seks måneder.

Hvordan vil jeg se ut rett etter behandlingen?

Siden behandlingen er rask og ikke medfører kirurgi, kan du uten større problemer gjenoppta dine vanlige gjøremål rett etter behandlingen, men du må regne med enkelte reaksjoner knyttet til injeksjonen. Det er vanlig at man blir rød, hoven, øm eller får kløe i det behandlede området. Slike reaksjoner forsvinner normalt av seg selv i løpet av én til to dager. Etter en leppebehandling kan du være hoven noe lenger.

Andre reaksjoner kan i sjeldne tilfeller vare i inntil to uker. Du bør alltid diskutere eventuelle behandlinger og sykdommer du har hatt tidligere med behandleren din på forhånd. Behandleren kan også gi deg mer informasjon om eventuelle reaksjoner.

Pris - Bestill behandling med Restylane

Alle behandlinger utføres av helsepersonell med lang erfaring.
Vi har en av norges få kliniske spesialister på dette området. Sissel Busch Restylane ID 2017- Trained Restylane Master
1.mlFra 3500,-Bestill time
Restylane/ Juvederm leppebehandlingFra 2800,-Bestill time
Skinnbooster5000,-Bestill time
Skinnbooster - kur à 3 stk12000,-Bestill time
Medisinsk Hudklinikk Restylane fyldigere lepper
Medisinsk Hudklinikk Restylane fyldigere lepper