Last ned vår app
Last ned vår APP
Last ned vår APP
 

TANNBLEKING

Veien til sunnere hud

Den behagelige veien til ett strålende hvitt smil

Behandlingen med Beauty Smile er smertefri, og produktene vi bruker er godkjent av mattilsynet. Vår tannblekings gel innholder kun 0,1% peroxid og er mild og helt uten bivirkninger. Behandlingen kan gjøres så ofte man ønsker men blekingen sitter i minst 3 måneder, men oftest mye lenger. Behandlingen er helt smertefri.

TANNBLEKING

Hvitt smil - en kombinasjon av blekegelé og et spesielt lys

Behandlingen består av en kombinasjon av blekegelé og et spesielt lys.

Før vi starter behandlinger måler vi med en skala hvilken farge du har på tennene dine. Slik kan vi sammenligne resultatet før og etter.Blekegeléen strykes på tennene. Denne geléen aktiveres ved hjelp av et blått lys. Etter 20 minutter tas blekegeléen av. Prosedyren gjentas 3 ganger à 20 minutter.

Blekingen fjerner også missfarginger fra eksempelvis plastfyllinger og kroner, men endrer ikke fargen på porselen eller implantatkroner og lignende.

Behandlingen er helt uten bivirkninger og vil verken påvirke tenner, tannkjøtt, emalje, kroner eller fyllinger. I de første 48 timene etter behandlingene anbefaler vi at du unngår kald eller varm drikke, rødvin, sigaretter og «rød mat».

Effekten av en behandling varer i gjennomsnitt 4 år, men mye er opp til deg selv. Er du påpasselig med tannhygiene, vil du beholde det flotte resultatet av behandlingen lengre.

Hva koster tannbleking?

Rask og effektiv tannbleking med blått lys
Rask og effektiv tannbleking med blått lys 45 min1450,-Bestill time