Last ned vår app
Last ned vår APP
Last ned vår APP
 

OBAGI – ZO MEDICAL – SKIN HEALTH – SCHRAMMEK

Veien til en sunnere hud

ZO Skin Health™ - Veien til en sunnere hud

et kremprogram basert på resultatorientert teknologi som går forbi tradisjonelle hudkremer.

Dr. Zein Obagi

Dr. Zein Obagi
Dr. Zein Obagi

Innovatør, vitenskapsmann og hudlege ,  Dr. Zein Obagi, anses som en av verdens fremste

eksperter på hudforbedring. For 20 år siden var han en pioner innen hudhelse, og utviklet et medisinsk kremprogram som forbedret aldrende hud. Han utfordret tradisjonell hudbehandling, og i dag er hans ideer ikke lenger overraskende. Over hele verden forbindes hans navn med hudprogrammer som gir resultater.

Nå har han gjort det igjen med ZO Skin Health™ – et kremprogram basert på resultatorientert teknologi som går forbi tradisjonelle hudkremer. Hans standard er fremdeles høy, men hans filosofi er ikke fullt så kontroversiell som for 20 år siden.
ZO Skin Health™ er en serie produkter som jobber innenfra og ut med å aktivere og stimulere hudcellene til å ernære, reparere og fornye seg selv. Dette er ikke et mirakel, men rett og slett slik huden skal fungere.

ZO Skin Health™ er et helhetlig hudprogram som anvender høye konsentrasjoner og aktive ingredienser som ren retinol, avanserte peptider og virksomme antioksidanter. Formuleringene er kraftige, for skal du vinne kampen mot aldring må du velge blant det beste som fins. For mer informasjon om produkten gå inn på zoskinhealth.com

ZO Skin Health

ZO Skin Health
ZO Skin Health
Medisinsk Hudklinikk har spesialkompetanse nå det gjelder å sette sammen produkter som vil gi best effekt i forhold til problem, hudens forutsetning hos den enkelte kunde.

ZO® Medical: Terapeutiske løsninger

Et medisinsk kremprogram basert på vitenskap og resultatorientert teknologi som er langt overlegent tradisjonelle hudkremer.

ZO® MEDICAL er et kraftig system med fokus på å behandle en usunn og skadet hud. Medisinsk helsepersonell setter opp et egnet krem program tilpasset din hud for å sikre et best mulig resultat. I forhold til vanlige hudkremer som kun jobber på hudoverflaten, virker ZO Skin Health System aktivt i dybden av huden. Kremene penetrerer hudens overflate (papillære dermis), og har dermed direkte påvirkning på underhuden (fibroblastene) som produserer kollagen og elastin.

Obagi Zo Medical behandler vanlige og kroniske hudtilstander som:

 • Kviser/acne og fet hud
 • Aldring
 • Ujevn hudfarge
 • inflamasjon
 • Rosacea
 • solskadet hud
 • Pigmentflekker
 • Rynker og fine linjer
 • Arr
 • Store porer
 • Redusert spenst og elastisitet
 • Grå og sliten hud
 • Ujevn hudoverflate
Historien bak ZO Skin Health

Alle som begynner med Obagi ZO Skinhealth System sine produkter, får før oppstart tilpasset et individuelt program og god oppfølging. Kontakt oss for mer informasjon, eller time til konsultasjon.

Alle som begynner med Obagi ZO Skinhealth System sine produkter, får før oppstart tilpasset et individuelt program og god oppfølging. Kontakt oss for mer informasjon, eller time til konsultasjon.

Dr. med. Christine Schrammek derma.cosmetics

Kraften av medisinsk skjønnhet
Dr. med. Christine Schrammek derma.cosmetics
Dr. med. Christine Schrammek derma.cosmetics

Hudspesialist Dr. med. Christine Schrammek-Drusio har videreført den profesjonelle hudpleieserien fra Dr. med. Christine Schrammek, en serie med hovedmål å forebygge hudproblemer, og å opprettholde den sterke sunne og vakre huden.

Hudpleieseriens svært effektive kosmetiske formler gjør produktene unike i bruk og er tilpasset alle hudtyper, fra pleie til normal hud og effektiv tilføring av fuktighet, til å kunne tilby løsninger for helt spesielle hudproblemer.

Dr. med. Christine Schrammek har alltid satt et spesielt fokus på utvikling av anti-aldring produkter. Dette er et område som representerer en stor utfordring og etterspørres i stadig større grad, derfor er produktene fra Dr.med. Christine Schrammek utviklet til å kunne gi en spesielt god beskyttelse av huden og å kunne korrigere de første synlige tegn på aldring av huden. Det er også spesielt viktig for Dr. med. Christine Schrammek-Drusio å kunne tilby produkter som gir ekstra omsorg for uren hud med akneproblemer, samt sensitiv hud.

Sunn hud reflekterer velvære, derfor er målet for den dermatologiske hudpleieserien fra Dr. med. Christine Schrammek-Drusio å finne konkrete løsninger for et bredt spekter av hudproblemer.

Autorisert Schrammek forhandller - Medisinsk Hudklinikk

Autorisert Schrammek forhandller – Medisinsk Hudklinikk

Schrammek Medisinsk Hudklinikk
Schrammek Medisinsk Hudklinikk
Schrammek Medisinsk Hudklinikk